Resultaten live

Football betting tips Ishockey Resultaten live  Tennis Resultaten live Basket Resultaten live Handboll Resultaten live Volleyboll Resultaten live

Vitisport Holding Group

Vitisport Holding Group är en internationellt aktiv koncern som driver onlinetidningar inom olika sociala områden. Företaget har sitt huvudkontor i Tjeckien i Prag.

Sportstatistik

Vitisport Holding Groups största projekt är sportstatistik med fokus på fotboll, basket, ishockey och handboll. Vi erbjuder matchresultat, serietabeller och kommande matcher från hela världen. Baserat på en unik matematisk algoritm förutsäger vi det sannolika resultatet av framtida matcher baserat på statistiska data.

Vi erbjuder sportstatistik på många världsspråk. Vi driver engelska, kroatiska, franska, turkiska, portugisiska, norska och finska språkmutation på domänen https://www.vitibet.com under namnet Betting gratis tips och förutsägelser. Flaggskeppet för all vår statistik är förstås engelska Premier League.

Förutom domänen vitibet.com driver den många språkmutationer av sportstatistik. Vi driver en tysk språkmutation med fokus på tyska Bundesliga på domänen https://www.vitisport.de/ under namnet Wett Tipps und Fussballvorhersagen. Spansktalande besökare kan besöka vår spanska La Liga-domän https://www.vitisport.es/ med undertiteln Pronosticos consejos. I Italien äger vi domänen https://www.vitisport.it/ Previsioni sportive med tonvikt på italiensk Serie A. Domänen https :// www.vitisport.cz/ med undertiteln Tips om fotbollsmatcher, där våra besökare kan hitta tjeckiska och polska språkmutationer, är viktigt och viktigt för oss. vår statistik och prognoser. I Nederländerna verkar vi på domänen https://www.vitisport.nl som fokuserar på den holländska Eredivisie och den belgiska Jupiler-ligan.

I listan över alla våra språkmutationer är det nödvändigt att inkludera den rumänska versionen på https://www.vitisport.ro , den ungerska versionen på < a href="https://www.vitisport.hu">https://www.vitisport.hu, svensk version på https: //www.vitisport.se, den grekiska versionen på https://www.vitisport.gr och den danska versionen på https://www.vitisport.dk.

Som du kan se är sportstatistik från Vitisport/Vitibet tillgänglig över hela världen.

Recensioner av onlinebutiker

En annan aktivitet i vårt innehav är recensioner av onlinebutiker. I likhet med de välkända tjänsterna Trustpilot eller Trusted Shops erbjuder vi en tjänst som ger konsumenter oberoende betyg och recensioner av onlinebutiker.

På den tyska marknaden kan du hitta våra recensioner av tyska nätbutiker på domänen DasKufhausOnline.de. Nätbutiker är tydligt indelade i kategorier. För varje butik hittar konsumenterna en utvärdering av nätbutikens sortiment, leverans-, betalnings- och reklamationsvillkor eller andra användares erfarenheter. På DasKaufhausOnline-webbplatsen kan kunder också hitta aktuella rabatter och kampanjer.

I Italien publicerar vi recensioner av italienska nätbutiker på portalen Grande-magazzino.it. Konsumenter kan även här för varje webbutik hitta dess utvärdering, översikt och beskrivning av tjänster som butiken erbjuder, såsom transport av varor, pris för transport eller betalningssätt, reklamationer eller returer.

I Tjeckien kan våra kunder hitta ecensioner av tjeckiska onlinebutiker pår Obchodak.online . Obchodak.online var vår första portal fokuserad på att utvärdera nätbutiker. Precis som Heureka, den största konkurrenskraftiga tjänsten i Tjeckien, erbjuder vi konsumenter utvärderingar av nätbutiker, en beskrivning av tjänster, produktutbud, fraktsätt och reklamationer. Precis som i Tyskland och i Tjeckien kommer våra kunder att hitta aktuella rabattevenemang på nätet.

Resa

Ett annat område där Vitisport Group verkar är resor. I vår portfölj har vi två tjänster dedikerade till ämnet resor.

I Tyskland driver vi webbplatsen BestenKinderhotels.de, som erbjuder recensioner och beskrivningar av de bästa familjehotellen för barnfamiljer. De flesta hotell vars beskrivningar och betyg vi tar med är från Österrike och Tyskland, från områden med vacker natur, oftast från Alperna.

Vi driver webbplatsen svylety.cz i Tjeckien. Svylety ger dig tips för de bästa resorna i Tjeckien. På varje resa har våra besökare möjlighet att lära sig något intressant om den givna platsen. Samtidigt kan de också läsa vad som är intressant i området, hur andra användare utvärderar platsen, eller ta reda på hur lång tid det tar att ta sig dit, både med egen transport och med kollektivtrafik.

bet365